Til minne om Julie

Det var med sjokk og stor sorg vi torsdag 15. september mottok budskapet om at Julie Kalleberg hadde omkommet i en tragisk ulykke på vei til skolen.

Vi er nå mange som sørger og har det vondt. Tanken på at Julie aldri mer skal være med oss i Nøtterøy Skolekorps på øvelser, turer eller andre arrangementer er vanskelig å ta inn over oss. Korpset hun var så glad i, og som hun hadde funnet sin plass i, vil savne henne dypt. Julie var musikalsk og smilende fra første gang vi traff henne. Hennes perlende latter, nydelig sangstemme og hennes trompetspill på konsert og i marsj vil alltid være med oss.

Vi ble kjent med Julie da hun i 2012 startet i aspirantkorpset vårt. Året etter gikk hun videre til juniorkorpset hvor hun spilte i 2 år. I fjor var tiden kommet for å gå videre til seniorkorpset der det ventet nye musikalske utfordringer. Hun var leken og sosial, og bidro sterkt til fine opplevelser og gode vennskap helt til det siste.

Julie var en jente som hadde mye omsorg å gi til de rundt seg, spesielt de som var yngre enn henne. Hun passet på andre med et stort ønske om at alle skulle ha det bra og at alle skulle være med i fellesskapet. Vi kjente Julie som en sterk jente med temperament, og mot til å si ifra når det var ting hun var uenig i. Vi kjente også Julie som en tillitsfull jente, og vi er mange voksne som har følt omsorg for henne.

Du var med på mange fine turer og arrangementer sammen skolekorpset. Senest på tur til Danmark i sommer da du reiste alene, uten mamma og pappa. Du marsjerte stolt i Københavns gater, kjørte karuseller på Tivoli med et smil om munnen, badet på den kritthvite stranda på Bornholm og kjøpte godis og lego for egne penger – for det var vi enige om at er sånn man gjør på korpstur. Du fikk mange venner både fra andre korps og i vårt eget korps.

Det er brutalt og uvirkelig at du ikke skal være med oss videre. Vi er takknemlige for det fellesskapet og de opplevelsene vi har hatt sammen, og vi er mange som tar deg med i hjertene våre videre. Vi skal ta vare på de gode minnene vi har med deg. Nøtterøy Skolekorps vil alltid ha en musikant for lite, og vi skal ikke glemme deg. Våre tanker går nå til Julie sin familie.

Vi lyser fred over Julie Kalleberg sitt minne.

På vegne av styret og hele Nøtterøy Skolekorps

Frode Solvang, korpsleder          Tibor Szurcsik, dirigent                   Kenneth Larsen, leder av styret

Om NSK

Har du lyst til å begynne å spille et instrument? Vi ønsker oss mange nye medlemmer, har plass til …

Kontakt oss

Er det noe du lurer på angående Nøtterøy skolekorps vil vi gjerne at du tar kontakt med oss.

Epos…

Norgesmester i marsjering 2015

Lørdag 20.juni 2015 konkurrerte Nøtterøy Skolekorps i NM i marsjering for skolekorps på Nadderud Ar…